annoncering   services   tilmelding   om os   kontakt
       
tilmeld din virksomhed, detailbutik og webshop »
hjem   nyheder   jobbørs   konkurrencer   nyhedsbrev
Modebranchen
Smykkebranchen
Shoppingguide
Detailkæder
Kundeklubber
Nyhedsguide
Brevkasse
Jobbørs
Annoncering
Pr-bureauer
smykker PÅ LOOK4FASHION.DK

BERING - Innovation når det er bedst
smykker den 05-03-12
Med en keramikkollektion bestående af omkring 50 ure og basissortimentet i kollektionen „BERING SLIM CERAMIC“ gennemførte BERING i slutningen af 2010 sit første kup. Dermed var BERING også det første mærke, som specialiserede sig i ultra tynde high-tech keramikure med en selvstændig kollektion. Ifølge mottoet „Innovation i slim design“ fulgte i slutningen af 2011 den anden bølge af salgsstærke armbåndsure: BERING Max René. Urene i den kun 4 mm flade og 20 gram lette titan urkasse betragtes som et skoleeksempel på dansk minimalisme og viser eftertrykkeligt, at reduktion til det væsentlige , stadig kan frembringe design med et stærkt udtryk. Med det hurtigt og let udskiftelige armbånd får uret et nyt look i en håndevending.

Highlight 2012:
Ultra-flade radioure med tysk præcision Som highlight for 2012 sætter BERING innovationsprojektet „Radiostyrede ure“ i centrum. Til dette formål har BERING inviteret en stærk samarbejdspartner med om bord. Sammen med den traditionsrige tyske radiour specialist EMES vil vi sætte nye standarder indenfor produktdesign og teknologi. Der er planlagt en kollektion af ultra tynde radioure med urkasser i dimensioner fra syv mm. Med sin tyske partner vil BERING forene
det bedste fra to verdener: dansk minimalistisk produktdesign og tysk teknologi – begge dele i det kendte ultraflade look. De første modeller vil være i handlen fra sommeren 2012.

CERAMIC LINK på alles læber
Ved siden heraf præsenterer BERING i 2012 mange nye modeller i CERAMIC LINK serien, som på grund af den enorme efterspørgsel er blevet udbygget og allerede nu hos forhandlerne nævnes i samme åndedræt som mærket BERING.

BERING i Danmark
I Danmark er den internationale succes blevet videreført med en fantastisk start på det danske marked i midten af 2011. I den kommende tid vil vi udbygge BERING massivt på det danske marked og forstærke salgs og marketingsindsatsen yderligere, gennem udbygning af forhandlernettet og synlighed i danske medier.

Minimalisme møder funktionalitet
Med Max René har BERING rekrutteret en sand sværvægter blandt rækken af danske designere. Designeren, der har vundet adskillige priser, er især kendt internationalt for sit rene og enkle design. Med BERING Max René har danskeren skabt endnu et mesterværk med slank elegance, høj materialekvalitet og funktionalitet. Designerurene med den ultra-flade titaniumkasse, det ridsefaste safirglas og den slanke gummirem leveres altid med en ekstra rem, der hurtigt kan skiftes takket være den simple glideteknologi, hvilket giver brugeren en spændende og relevant ekstra fordel.

Besøg BERINGs egen hjemmeside og læs mere!


 
 
 
 
  kontakt Look4fashion.dk | om Look4fashion.dk | annoncering | log-in
Copyright - LOOK4FASHION.COM