annoncering   services   tilmelding   om os   kontakt
       
tilmeld din virksomhed, detailbutik og webshop »
hjem   nyheder   jobbørs   konkurrencer   nyhedsbrev
Modebranchen
Smykkebranchen
Shoppingguide
Detailkæder
Kundeklubber
Nyhedsguide
Brevkasse
Jobbørs
Annoncering
Pr-bureauer
smykker PÅ LOOK4FASHION.DK

Time to care 2012 - På sporet af isbjørnene
smykker den 09-03-12
Hun har en majestætisk snehvid figur, vejer omkring 168 kg og lever med sine to babyer i Hudsonbugten. Men desværre er hendes art udryddelsestruet. Dette alene er grund nok til at gøre alt, hvad vi kan for at beskytte denne dronning af Arktis og hendes artsfæller. Det er derfor, efter den enorme succes med den første “time to care”-velgørenhedskampagne, at BERING støtter dyrebeskyttelsesprogrammet Polar Bears Internationals sporingsprogram i 2012 og adopterer hun isbjørnen beskrevet ovenfor.

Helt særligt for denne kampagne har BERING udviklet tre eksklusive SLIM CERAMIC modeller med sorte eller hvide keramikelementer i skinnende guld- eller sølvnuancer.Ridsefrit safirglas sikrer, at tiden ikke efterlader spor, mens fire diamanter giver uret et unikt udtryk.

To yderligere detaljer, som i sandhed gør dette ur til noget
særligt:
- antallet af ure er begrænset til 1000 eksemplarer pr. model,
som er individuelt nummererede
- 100 procent af overskuddet for hvert salg af et special editionur
går til Polar Bears International.

Isbjørnens nye special edition vil kunne findes i butikkerne fra sommeren 2012 for mellem EUR 199.00 og EUR 239.00 (afhængigt af model).

På sporet
For at sikre, at vi ikke mister sporet af isbjørnen, har hun haft et halsbånd på siden september 2011. Dette gør det muligt at bestemme hendes position præcist samt at optage vigtige data. Og dette er lige præcist idéen bag sporingsprogrammet: den eneste måde at implementere målrettede tiltag for disse dyrs beskyttelse, er at kende vanerne og livsbetingelser for den truede art. På www.beringtime.com/ kan alle følge ”BERING-isbjørnens” rejse og se præcist, hvor hun befinder sig, samt hvor mange kilometer hun har tilbagelagt indtil videre.

Isbjørnen er den ubestridte, arktiske konge - hvid, stærk og smuk med sit majestætiske udseende. Den er udryddelsestruet, da klimaforandringerne får den arktiske pakis til at smelte, hvilket stærkt indskrænker isbjørnens levested. Bering – Time to care charity project blev introduceret I 2011, I form af 2 limited edition SLIM CERAMIC – modeller produceret I 2000 stk pr. model. Planen var at donere 100 % af nettoudbyttet fra salget af urene til Polar Bears International, en organisation, der aktivt arbejder for isbjørnes beskyttelse. Lørdag den 11. Februar 2012 kunne Berings ejere med glæde og stolthed overrække USD 75.000 til Polar bears Internationals præsident. Overrækkelsen skete på BERING´s stand på den internationale ure og smykkemesse i München, som er Europa´s 2. største messe i branchen.


 
Time to care 2012
Time to care 2012
 
  kontakt Look4fashion.dk | om Look4fashion.dk | annoncering | log-in
Copyright - LOOK4FASHION.COM